top of page

Annie Sloan

Kalkkimaalin kuningatar

​Annie Sloan asuu ja työskentelee Oxfordissa Englannissa miehensä Davidin kanssa. Hän on syntynyt Australiassa, hänen isänsä on skotti ja äitinsä fidziläinen ja hän muutti Englantiin kymmenvuotiaana. Hänellä on kolme parikymppistä poikaa ja hän on asunut Oxfordissa viimeiset 25 vuotta.

Annie on maalannut yli 40 vuotta ja kirjoittanut aiheesta useita kirjoja. Hän on luonut oman, ainutlaatuisen Chalk Paint™sisustusmaalin, joka on suunniteltu erityisesti huonekaluille, mutta jota voi käyttää myös seinillä, lattioissa ja maalauksissa. Maali on kehitetty Annien maalien, pigmenttien ja taidehistorian tuntumuksen pohjalta.

Annie on koulutettu maalari, mutta hän suuntautui sisustus- ja koristemaalaukseen sekä värien ymmärtämiseen opintojensa jälkeen. Vuonna 1987 hän kirjoitti menestyskirjan "The Complete Book of Decorative Paint Techniques", jota on seurannut yli 20 kirjaa perinnemaaleista, väreistä ja tekniikoista. Kirjoja on myyty jo yli 2 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa ja ne on käännetty 11 kielelle. Hänen viimeisimmät kirjansa ovat menestyneet "Creating the French Look" (julkaistu huhtikuussa 2008) ja "Quick and Easy Paint Transformations" (julkaistu huhtikuussa 2010) sekä "Colour recipes for painted furniture" (2013).

Vuonna 2000 hän avasi myymälän Oxfordissa esitelläkseen Chalk Paint™ maalinsa, piti kursseja ja tarjosi sisustussuunnittelupalveluja käyttäen tietämystään väreistä. Tällä hetkellä Chalk Paint™ on tarjolla useissa maissa ympäri maailmaa.

 

Suomen Annie Sloan Chalk Paint™ jälleenmyyjät löydät sivuilta www.anniesloan.fi

Katso myös:

www.anniesloan.com / European stockists 

 

måla & more

museokatu 34

00100 helsinki

avoinna

ma–pe 11–17

la 11–14

anniesloanselkäranka.jpg

Kuva © Penny Millar

Annie & Christel Oxfordissa

bottom of page