top of page

Taustani ja tarinani sekä

Måla & Moren synty

Värit, muodot, materiaalit, tuoksut, harmonia ja toisista välittäminen ovat keskeisiä rakennuspalikoita sekä työssäni että yksityiselämässäni. Tärkeää on myös vanhan vaaliminen, mutta samalla uuden hyväksyminen ja omaksuminen – tämä koskee elämäni kaikkia osa-alueita. Mielestäni "less is more" eli vähemmän on enemmän. On myös viisasta muistaa, että  elämässä kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa.

Värit ja kaunis sisustus ovat aina kiinostaneet minua. Jo nuorena saaristossa rakensin kotia kivistä jokaiseen mahdolliseen kallionkoloon. Sisustuksena käytin mitä satuin löytämään: kukkia, käpyjä ja puiden oksia. Myöhemmin sisustusvimma kohdistui omaan  huoneeseeni, jossa kalusteiden ja taulujen paikat vaihtuivat kerran viikossa, siivouspäivänä.

Olen asunut viidessä eri maassa ja näiden vuosien aikana olen sisustanut ja suuunnitelut kymmeniä koteja ympäri maailmaa - ensin itselleni ja sittemmin ystävilleni. Palatessani Suomeen toin mukanani muuttokuormassa paljon ideoita ja uusia vaikutteita. Makuni oli kehittynyt, löytänyt oman linjansa, ja innostukseni sisustukseen kasvanut entisestään. Kun uusi koti Helsingissä valmistui ja muuttoa ei enää vähään aikaan ollut kiikarissa, syntyi liikeidea, jossa halusin yhdistää osaamiseni, kokemukseni ja tietoni. Samalla kuitenkin kaipasin vielä puuttuvaa palasta täydentämään jo melko valmista konseptia.

Kuin sattumalta sain tyttäreltäni Annie Sloan -kalustemaalauskurssin syntymäpäivälahjaksi. Oli ihanan rentouttavaa viettää yhteistä aikaa rakkaan tyttäreni kanssa ja lisäksi hauskaa luoda ja oppia uutta ryhmässä ja miellyttävässä ympäristössä. Alun alkaen äitini on ollut innoittajani sisustuksen ja värien maailmassa. Syvensin tietojani ja taitojani matkoillani ANNIE SLOAN asiantuntijoiden ja muiden maalariammattilaisten luo Ruotsiin ja Englantiin ja tutustuin siellä maaleihin ja väreihin perusteellisesti. Kauniit värisävyt ja värien koostumus tuntuivat houkuttelevilta ja käsillä luominen helpolta ja inspiroivalta. Maalien monipuolisuus ja helppokäyttöisyys veivät minut mukanaan. Kursseilla oli mullistava vaikutus minuun: puuttuva palanen oli löytynyt! Ymmärsin kertaheitolla mitä usean vuoden opiskelu, ulkomailla asuminen, lukemattomat kurssit sekä jatkuva tarve oppia uutta ja jakaa tietoa eteenpäin pitivät sisällään. Måla & More oli syntynyt!


Liiketoiminnassani jaan tietoa ja konsultoin asiakkaitani. Kuuntelemalla asiakkaitteni omia toiveita ja ajatuksia ja innostamalla heitä tekemään heille oikeita päätöksiä syntyy synergiaa – vieläpä ekologisesti. Toiveiden mukaan toimimme joko ryhmässä tai konsultoin asiakkaitani henkilökohtaisesti.

Tervetuloa Annie Sloanin ihanien maalien maailmaan!

 

Christel Holmlund

25.JPG
christelinkoti.JPG
bottom of page